SZEF KUCHNI MARCIN BUTKOWSKI POLECA:

 

Zapraszamy Państwa na nowy sezon w naszej restauracji.
W tym okresie będą mogli Państwo spróbować niecodziennych dań skomponowanych z myślą o wyszukanym smaku.
Ponadto z przyjemnością informujemy, że każde z tych dań będzie tańsze o 20%

.
.
.

ZUPPA FREDDA CON BARBABIETOLA   15,00 / 12,00

Chłodnik z botwiny serwowany z piklowaną rzodkiewką,
ogórkiem oraz jajkiem przepiórczym

 

 

FORMAGGIO BURATTA   30,00 / 24,00

Tradycyjny włoski ser Burrata serwowany na carpaccio
z kolorowych pomidorów skropiony oliwą szczypiorkową
podany z paluchem własnego wypieku

.

.

BISTECCA CON BAVETTE   58,00 / 46,40

Stek Bavette z mięsa wołowego podany na puree z batatów
serwowany z czekoladowym sosem demi glace
oraz warzywami sous vide

.

.

DESSERT CON CHIA E FRAGOLA   19,00 / 15,20

Kokosowy deser z nasionami chia serowowany
z musem truskawkowym oraz z sezonowymi owocami

.

 

 

Do tak znakomitych dań z naszej karty cockatali polecamy :

 

 

SANGRIA    42,00

1l tradycyjnego hiszpańskiego napoju alkoholowego z dodatkiem rumu, serwowanego w karafce wypełnionej owocami oraz kostkami lodu

 

ARBUZOWE LOVE    21,00

5cl Bacardi Carta Blanca, arbuz, sok z limonki, syrop arbuzowy, 7up

 

 



Kontakt

Ristorante La Strada
ul. Szczecińska 17
73-110 Stargard
T: 91/573 40 34 lub 515 980 490
Email:
restauracja@lastrada.stargard.pl

GODZINY OTWARCIA

Poniedziałek: 12:00 - 22:00
Wtorek: 12:00 - 22:00
Środa: 12:00 - 22:00
Czwartek: 12:00 - 22:00
Piątek: 12:00 - 23:00
Sobota: 12:00 - 23:00
Niedziela: 12:00 - 22:00

Polub nasz profil na facebooku!

własność La Strada Ristorante wykonanie edycja

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close