SZEF KUCHNI MARCIN BUTKOWSKI POLECA:

Zapraszamy na nowy sezon w naszej restauracji.
W tym okresie będą mogli Państwo spróbować niecodziennych dań skomponowanych w z myślą o wyszukanym smaku.
Ponadto z przyjemnością informujemy, że każde z tych dań będzie tańsze o 20%.
.
.
.

SZEF KUCHNI MARCIN BUTKOWSKI POLECA:

Zapraszamy na nowy sezon w naszej restauracji.
W tym okresie będą mogli Państwo spróbować niecodziennych dań skomponowanych w z myślą o wyszukanym smaku.
Ponadto z przyjemnością informujemy, że każde z tych dań będzie tańsze o 20%.
.
.
.

CREMA DI ZUCCA

Krem z dyni z nutą marchwi podany z dodatkiem pesto
z kolendry oraz pieczywem własnego wypieku
16,00 / 12,80

.

.
CUPCAKES ZUCCA E RICOTTA

Babeczki z dynia i ricottą serwowane na rukoli
z oliwą czosnkową z nutą chilli i kolendry
20,00 / 16,00

.

.
STINCO DI VITELLO

Pieczona gicz cielęca podana na steku z dyni piżmowej
serwowana z musem warzywnym
52,00 / 45,60

.

.
PIZZA AI FUNGHI

sos czosnkowy, ser, bekon, leśne grzyby,
cebula, świeża pietruszka
33,00 / 26,40

.

.

MARSHMALLOW DI ZUCCA

Dyniowe ptasie mleczko serwowane z konfiturą
z czarnej porzeczki z dodatkiem czarnego bzu

20,00 / 16,00

.

.

 



Kontakt

Ristorante La Strada
ul. Szczecińska 17
73-110 Stargard
T: 91/573 40 34 lub 515 980 490
Email:
restauracja@lastrada.stargard.pl

GODZINY OTWARCIA

Poniedziałek: 12:00 - 22:00
Wtorek: 12:00 - 22:00
Środa: 12:00 - 22:00
Czwartek: 12:00 - 22:00
Piątek: 12:00 - 23:00
Sobota: 12:00 - 23:00
Niedziela: 12:00 - 22:00

Polub nasz profil na facebooku!

własność La Strada Ristorante wykonanie edycja

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close