SZEF KUCHNI MARCIN BUTKOWSKI POLECA:

 

Zapraszamy Państwa na nowy sezon w naszej restauracji.
W tym okresie będą mogli Państwo spróbować niecodziennych dań skomponowanych z myślą o wyszukanym smaku.
Ponadto z przyjemnością informujemy, że każde z tych dań będzie tańsze o 20%

.
.
.

EMPANADA CON PORCINI    27,00 / 21,60

Pierożki Empanada faszerowane borowikami
podane na emulsji z białej cebuli z oliwą szczypiorkową 3 szt.
 

FILETTO DI CERVO 98,00 / 78,40

Polędwiczka z jelenia podana na puree z ziemniaka truflowego serwowana z sosem z fermentowanego pieprzu
z dodatkiem blanszowanej brukselki i kalafiora

.

.

PIZZA AI FUNGHI    52,00 / 41,60

sos czosnkowy, ser, bekon, leśne grzyby, cebula, świeża pietruszka

.

.

LAMPONE PARFAIT       20,00 / 16,00

Malinowo – czekoladowe parfait podane na krokancie
z mlecznej czekolady z espumą jeżynową
oraz miodowym chipsem z quinoa

.

Do tak znakomitych dań z naszej karty cockatali polecamy :

BLUE GIN    21,00

5cl Gin Blue, syrop z czarrnej porzeczki, syrop blue curacao
sok z limonki, 7up

.

PEAR JACK    21,00

5cl whisky Jack Daniel’s Honey, syrop gruszkowy
sok z cytryny, woda sodowa



Kontakt

Ristorante La Strada
ul. Szczecińska 17
73-110 Stargard
T: 91/573 40 34 lub 515 980 490
Email:
restauracja@lastrada.stargard.pl

GODZINY OTWARCIA

Poniedziałek: 12:00 - 22:00
Wtorek: 12:00 - 22:00
Środa: 12:00 - 22:00
Czwartek: 12:00 - 22:00
Piątek: 12:00 - 23:00
Sobota: 12:00 - 23:00
Niedziela: 12:00 - 22:00

Polub nasz profil na facebooku!

własność La Strada Ristorante wykonanie edycja

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close